تاریخچه کاراته
تاریخچه کاراته گفته می شود که کاراته 5000 سال قدمت دارد و آیین بودایی که حدود 525 سال قبل از میلاد زندگی می کرد از اولین استادان و بنیانگذاران این روش بود. یک رهبر مذهبی با آموختن علم های زمان خود هند را برای آموزش تعالیم دینی دیگران و پس از طی چندین هزار کیلومتر تنها گذاشت.
کاراته ورزشی با ریشه در ورزش های ژاپن است که هدف آن ایجاد ابزاری ویژه برای حمله به بدن و دفاع است. در واقع این یک بازی است که بین دو نفر انجام می شود. کلمه کاراته به دو کلمه Kara تقسیم می شود ، به معنی خالی (خالی) و آن ، به معنی (دست) ، در لغت به معنای کاراته - دو (جاده کاراته) ، جنگ دست خالی (بدون سلاح) است. ذهن باید درک کند که باید بر تمام خواسته های دنیایی و غرور خالی غیر سازمان یافته غلبه کرد و در آخر فرد باید نفس خود را کنترل کند.
در همین راستا ، مسابقات به صورت تیمی و جداگانه در قسمت زنان و مردان ، در بخش های برش و کمیته برگزار می شود. وزن های مسابقه كومیته منفرد به ترتیب 55- و 60- و65- و 70- و75- و80- و80+و آزاد برای آقایان و 53- و60-و60+و آزاد برای بانوان می باشد.
از بدو تولد ، انسان ها برای زنده ماندن مجبور به مبارزه هستند. بنابراین تاریخ نهایی برای تبدیل بدن به مبارزه پیدا نمی شود ، اما کاراته مدرن نوعی تکامل بوکس چین است که در ابتدا اوکیناوا نامیده می شد. کاراته از سال 1912 به طور منظم از ژاپن به دنیای خارج وارد می شود و در المپیک 1964 ژاپن ، چندین فدراسیون ژاپن اولین فدراسیون رسمی کاراته را در جهان تشکیل دادند.
در این سال ها ، همزمان با اولین مسابقات جهانی در سال 1970 ، کاراته مورد حمایت بسیاری از سازمان های بین المللی قرار گرفت و همزمان همایشی با حضور 32 کشور برگزار شد که منجر به جام جهانی شد. سازمان کاراته دو تشکیل شد. از آن زمان ، کاراته به یک ورزش جهانی تبدیل شد.اندکی پس از آن ، WKF شکل گرفت و سرانجام توسط کمیته بین المللی المپیک تصویب شد. WKF در هر قاره نماینده دارد و علاوه بر اینکه رئیس فدراسیون همان قاره است.
هنر رزمی کاراته چیزی نبود که به عقیده برخی افراد ناشی از اقدامات فردی بنیانگذاران آن باشد. تاریخچه هنر اصلی که دیگر نمی توان آن را سایه تلقی کرد بیانگر این است که این هنر با تجربه مردان یادگیری هنرهای رزمی در چین آغاز شده است.
تاریخچه رشته های کاراته
تاریخچه رشته های کاراته در حقیقت ، کلمه کاراته ، که امروزه بسیار محبوب شده است ، ممکن است در نوع خود بازی با کلمات باشد و می توان گفت که کاراته در واقع از آن قسمت از هنر به نام "هنرهای رزمی" گرفته شده است. در مورد کاراته می توان گفت که این هنر برخلاف تصور عمومی و مطابق تاریخ هیچ ارتباطی با ژاپنی ها ندارد و اغلب توسط ژاپنی ها به عنوان مضحک و توهین آمیز مورد تمسخر قرار می گیرد. در واقع ، وقتی کاراته وارد ژاپن می شد ، اگر تضعیف نشده بود ، حداقل فراز و نشیب های زیادی را تجربه می کرد و به استثنای برخی کارهایی که معلمان واجد شرایط انجام می دادند ، ممکن بود این رنج رخ داده باشد و اتفاق نیفتاده باشد . کاملاً منتقل شد.
واضح است که کاراته از چین نشات گرفته است و به نام استادانی که هنر زبان چینی را آموخته اند ، نامگذاری شده است. اوکیناوا توسط دولت چین اشغال شد و این جزیره کوچک به ادای احترام به چین درآمد و به دلیل توافق چین و ژاپن ، ژاپنی ها نیز گاهگاهی برای تجارت یا غارت مردم می رفتند. به همین دلیل بذر هنرهای رزمی توسط شخصی به نام یارا در اوکیناوا کاشته شد در واقع می توان گفت که کاراته اما نه با این نام تاسیس شد.